Infrapanel fűtés. Klór-dioxid. Pr-cikkek

SEO projektumok 2022-ben – PR-cikkes linképítés

A keresőoptimalizálási projektumok részben a korábban elkezdett linképítő programok folytatásai, amelyeket most már a Piréz Honlap Műhely is támogat. Cél a Google-helyezés javítás. Eszköz: tartalmi alapú hivatkozói hálózat felépítése PR-cikkekkel.

Infrapanel fűtés vélemények: előnyök, hátrányok

infrapanel fűtés vélemények
Előnyök és hátrányok az infrafűtésnél

Megoszlanak a vélemények az infrapaneles fűtés előnyeit illetően. Sokan úgy vélik, ez a mód a modern fűtéstechnika valamennyi előnyét megkapja: energiatakarékos, környezetbarát, könnyen felszerelhető, esztétikus és egészséges. Mások a magas villanyszámlát emlegetik, de közben elismerik, hogy az ifrasugárzók a Nap természetes melegérzetét varázsolják bárhová, ahová csak szeretnénk: lakószobánkba, fürdőszobába, zárt vagy kültéri teraszunkra. Ugyanis az infrafűtés során mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat, innen a Naphoz hasonló melegérzet, lévén a központi égitestünk felől érkező energia jelentős részét is ezek a láthatatlan hőhullámok teszik ki.

Nehéz lenne vitatni, hogy az infrák energiahatékonysága közel 100%-os. És mivel a sugárterében tartózkodó embereket és tárgyakat melegíti közvetlenül, ezért alacsonyabb hőmérsékleten is magasabb hőérzetet nyújt számunkra. További információk, vélemények az infrapanel fűtés előnyeiről, hátrányairól. Tanácsadás: Különböztessük meg a szakértői és marketing célú véleményeket.

Ivóvíz fertőtlenítés klór-dioxid oldattal

klór-dioxid

Hagyományosan a bakteriális és vírusos fertőzések megelőzése klórral történt. Azonban egyre növekvő számú iparágban és az ivóvízellátásban már nem megengedett a magas klórszint. Máshol aggodalomra ad okot a klóros reakciók melléktermékeinek az emberi egészségre és környezetre gyakorolt káros hatása. Radikális megoldást kínál a hideg- és meleg-vizes szolgáltatások, ivóvíz-ellátás, hűtővíz, ipari víz, szennyvíz illetve elfolyó víz mikrobás szennyeződéseinek kezelésében a klór-dioxid széles körű alkalmazása. A ClO2 0,03 %-os oldata megakadályozza a biofilm kialakulását a vízrendszerben. Erős fertőtlenítő hatást nyújt. Az emberi fogyasztásra szánt víz minőségre vonatkozó WHO-irányelvek is ajánlják a klór-dioxidot ivóvíz-fertőtlenítésre.

A szer oldata tökéletes megoldást kínál a mikrobás szennyeződés ellen. Kémiai tulajdonságainak környezetkímélő jellegénél fogva megfelel a klórozást kiváltó alternatíva minden követelményének. Ivóvízkezelés mellett élelmiszerek fertőtlenítésére, az egészségügyben pedig csírátlanításra is alkalmazzák.

SEO PR-cikk linképítés, marketing szövegek

SEO PR-cikk linképítés
Linképítés PR-cikk elhelyezéssel

A nyomtatott sajtó egyeduralmának korszakából ismert public relations típusú közlések elsődleges célja az volt, hogy révükön a szervezeti egység a társadalom tagjai felé kommunikáljon. Az online felületek megjelenésével ez megváltozott. A keresőmarketing területén a linkelhelyezés lett a PR-cikkek fő funkciója, célja pedig a Google helyezés javítás. A marketing szöveget publikáló SEO szakember manapság nem azért ír és nem azért helyez el webfelületeken ilyen publikációkat, hogy terméket és szolgáltatást népszerűsítsen. Hanem azért, hogy a megbízható weboldalakon, mint például a Piréz honlap műhely weboldala, hiperhivatkozásokat jelentessen meg. Illetve, hogy ezáltal a céloldal kulcsszavas Google-helyezéseit javítsa.

A PR-cikkes linképítés nyomán ez be is következik. Mivel szövegei tartalmaznak kulcsszavakat, általuk fogalmi kontextusba helyeződik a backlink. A cikk tárgyát érintő szemantikus háló jön létre az interneten.

Mivel azt talán hangsúlyozni is fölösleges, hogy lényeges a linképítésre szánt SEO PR-cikk szövegének tartalmi minősége. Fontos információs gazdagsága, egyedi megfogalmazása. És hogy az elősorolásra kiválasztott weblap tartalmát a píár-cikk létrehozásánál figyelembe kell venni és össze kell hangolni. Továbbá szükséges érvényesíteni a főbb keresőszempontokat.

“Infrapanel fűtés. Klór-dioxid. Pr-cikkek” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szólj hozzá!